Ce crezi despre acest blog?

sâmbătă, 10 decembrie 2011

Problemă frecventă

         De multe ori când am fost la o petrecere sau pur si simplu am ieşit în oraş, fix atunci perechea noastră de dress-uri s-a 
rupt, iar tu trebuie să ajungi în 10 minute la locul de întâlnire. Ce faci în această situaţie? Prima dată te gândeşti să te schimbi, dar nimic nu-ţi place. Uite ce poţi să faci :



Cam aşa arată dress-urile tale rupte (imaginea 1). Nu te gândi să le schimbi ! Poţi proceda ca în imaginea 2. Acum ai o pereche de dress-uri foarte chic, ca în imaginea 3.




Acum cu o pereche de bocanci/cizme şi cu o fustă sau rochie îţi poţi personaliza ţinuta ajutându-te de dress-urile rupte. Poţi sa-ţi creezi o ţinută dintr-un tricou mai lung şi o fustă, adăugând bocanci care arată foarte bine ! :)

vineri, 9 decembrie 2011

Buzele uscate, o problema frecventa pe timp de iarna



Buzele uscate, o problema frecventa pe timp de iarna

Senzatia de buze uscate, cauzate de aceeasi lipsa de hidratare ce se face vinovata de numeroase alte probleme in machiaj, ne determina sa le umezim constant, deshidratandu-le astfel si mai mult. Buzele uscate reprezinta o problema cu atat mai mare cu cat iarna se poarta culorile de ruj tari, rosu intens, burgund, sangeriu sau visiniu, dar si nuante mai reci, precum mahonul si subtonurile de albastru, care le evidentiaza imperfectiunile.
Realizeaza o exfoliere usoara a buzelor cu periuta de dinti si aplica pe cat de des posibil miere de albine sau balsam de buze. Senzatia de uscare o poate provoca si folosirea fondului de ten pe buze pentru a uniformiza machiajul. Evita sa aplici fond de ten si aplica un concealer cu cativa stropi de ulei hidratant si pe buze. Pentru a ascunde buzele crapate, foloseste un creion nude pe toata suprafata buzelor si apoi un ruj cu o textura foarte cremoasa. Este ideal sa foloseste glossuri pe timp de iarna, iar din acest sezon au si revenit in tendinte, in special rosul sangeriu.
 
 

Românul


Birthdays then VS. Birthdays now


Lucruri care nu le stiai despre Coca-Cola

  Coca-Cola este o băutură răcoritoare recunoscută pe întreg mapamondul şi comercializată în peste 200 de ţări, însă compania americană fabrică alte mii de băuturi de care probabil nici nu ai auzit.

  Compania Coca-Cola a fost înfiintaţă în anul 1886, iar pe piaţa din România a intrat în anul 1991, fiind una dintre primele multinaţionale care a investit în ţara noastră. În prezent, Coca-Cola are în ţara noastră 1.900 de angajaţi şi deţine 3 fabrici: la Ploieşti, Timişoara şi Vatra Dornei.

  Ce nu ştiai despre Coca-Cola:

- Coca-Cola a schimbat trei directori executivi (CEO) din anul 2000 până în prezent, însă, în SUA, continuă să aibă o cotă de piaţă de 42,8%, în timp ce Pepsi are 31,1%.

- 3,1% dintre băuturile consumate la nivel mondial sunt produse Coca-Cola.


- Coca-Cola fabrică atât de multe băuturi încât dacă ar fi trebuit să încerci una pe zi ţi-ar trebui 9 ani să le guşti pe toate.

- Coca-Cola are un portofoliu de 3.500 de băuturi (500 de branduri), de la răcoritoare, energizante, până la băuturi pe bază de soia.

- Dacă Coca-Cola ar fi fost o ţară veniturile de 35,1 miliarde dolari ar plasa-o pe locul 84 în lume din punct de vedere al economiei, după Costa Rica.

- Brandul Coca-Cola valorează 74 miliarde de dolari, mai mult decât Budweiser, Pepsi, Starbucks şi Red Bull la un loc.

- Dacă cantitatea de Coca-Cola produsă vreodată ar fi fost pusă în sticle de 0,25 litri, iar acestea ar fi fost aşezate una peste cealaltă, distanţa dintre Pământ şi Lună ar fi atinsă de 2.000 de ori.

- Logo-ul Coca-Cola este recunoscut de 94% din populaţia lumii.

- Din cele 33 de branduri de băuturi non-alcoolice care generează venituri de un miliard de dolari, 15 aparţin Coca-Cola.

- O persoană consumă în medie un produs Coca-Cola o dată la patru zile.

- Coca-Cola cheltuie mai mulţi bani pe reclamă decât Microsoft şi Apple la un loc. Bugetul de publicitate al Coca-Cola în 2010 a fost de 2,9 miliarde de dolari, cel al Microsoft de 1,6 miliarde dolari, iar Apple nu a cheltuit mai mult de 691 de milioane de dolari.

- Mexicanii consumă mai multe produse Coca-Cola decât americanii, britanicii, indienii şi chinezii la un loc.

- Coca-Cola foloseşte 300.000 de tone de aluminiu pentru dozele sale în fiecare an, numai în SUA, adică 17,4% din producţia totală de aluminiu a ţării.
- Coca-Cola vinde peste 1.000 de sucuri diferite precum Minute Maid, Fruitopia, Hi-C, Fuze şi Odwalla .

luni, 5 decembrie 2011

Coafuri usor de realizat!

De cate ori nu te-ai enervat ca ti s-a stricat coafura ce in dimineata acelei zile ti-ai facut-o? Problema mai mare e ca ai si o intalnire imediat dupa job si nu ai decat cateva minute la dispozitie sa-ti aranjezi parul! In astfel de situatii aceste modele de coafuri rapide te vor scoate din incurcatura:


Bucle lejere
Buclele lejere iti confera un look misterios si sexy in acelasi timp. Tot ce ai nevoie pentru a realiza aceasta coafura este un ondulator si putin fixativ. 
 Cum sa obtii buclele? Prima data, alege suvitele de par pe care le vei ondula, pentru ca nu o sa-ti ondulezi parul in totalitate. Aplica pe suvite putin fixativ si ruleaza-le pe ondulator. Ai grija, nu trebuie sa le prinzi cu clapa ondulatorului. Asteapta intre 30 de secunde - 1 minut pentru fiecare suvita. Trebuie sa le ondulezi cat mai usor, pentru ca buclele sa capete un aspect cat mai natural. 


Par intins
Indreptarea parului este usor de realizat si tot atat de usor e sa pastrezi parul intins.
par-intins
De ce anume ai nevoie? Doar de o placa de intins si un ser special care sa te ajute la intinderea si netezirea parului! Pune placa la incalzit, aplica uniform serul pe toata lungimea parului, evitand radacina, si incepe indreptarea propriu-zisa luand pe rand suvita cu suvita.


Par cu volum
O zi solicitanta de munca nu te lasa doar fara energie, ci si fara volum la par. Pentru a da volum parului tau e necesara doar taparea parului de pe calota si aplicarea fixativului in locul tapat si la radacina. Dupa ce ai terminat usuca-te cu feonul, la viteza mica, pentru a evita arderea firului de par.
par_cu_volumpar_cu_volum
Daca nu vrei ca parul sa-ti arate ca o maturica, aranjeaza-ti la final coafura cu ajutorul degetelor si ordoneaza-ti firele rebele.


Coada
Tot de aproximativ 10 minute ai nevoie pentru a realiza codita. Aceasta coafura nu se demodeaza niciodata, asa ca poti linistita sa-ti prinzi parul intr-o coada. Iti trebuie un elastic sofisticat, ser pentru stralucire si, daca e nevoie, de putin fixativ.
coada_de_calcoada_de_cal
Cum sa procedezi? Dupa ce aplici serul la radacina parului, asigura-te ca l-ai pieptanat cat mai bine si apoi leaga-l intr-o coada de cal cu elasticul ales. Nu dispera daca nu ti-a iesit perfect! Cu ajutorul fixativului poti sa-l retusezi unde crezi ca e nevoie.

 SFATURI despre îngrijirea părului :

 Folosirea in exces  a ondulatoarelor si a placilor de indreptat parul iti poate deteriora serios parul. Iti vei da seama ca ceva nu e in regula in momentul in care vei observa varfurile despicate, parul foarte uscat si casant si in general un par rebel, care se electrizeaza usor.

*Cea mai buna metoda sa eviti deteriorarea parului din cauza placii este sa o folosesti cat mai rar, numai cand ai absoluta nevoie.
*Fii atenta la grosimea suvitelor pe care vrei sa le intinzi pe placa. Ideal ar fi ca placa sa distribuie uniform caldura pe suvita de par. Daca ea e prea groasa, marginile vor fi arse, iar in interior abia daca se va incalzi putin parul.
*Netezeste parul, dar nu trage de el. Uneori avem tendinta ca atunci cand folosim placa de indreptat parul sa apucam bine suvita si sa tragem de ea. Metoda asta da sigur rezultate pe termen scurt, dar pe termen lung iti deterioreaza parul. In loc de asta, trece placa usor, dar constant prin par.
*Daca ai terminat cu o suvita, nu mai reveni asupra ei. E mult mai rau sa treci cu placa de mai multe ori peste aceeasi suvita, decat sa folosesti o temperatura mai ridicata.
*Ai grija si la temperatura la care setezi placa de par. *Temperatura optima variaza in functie de tipul de par.

 

duminică, 4 decembrie 2011

Cum poti transforma uniforma plictisitoare de scoala in ceva chic

Iata cateva sfaturi despre cum sa-ti accesorizezi uniforma plictisitoare:
Uniforma ta arata asa : 
  In primul rand adauga niste pantaloni colorati : 
 Urmatorul pas catre o tinuta uimitoare : Fa din tricoul simplu ceva chic, si sufleca manecile sacoului  :
Apoi poti adauga un lant sau o bratara: 
  Iata cum poti transforma tinuta plictisitoare de scoala in ceva chic! :)

Machiaj de zi [Cum sa arati mereu bine]

Iata cum poti arata bine in fiecare zi :

Pentru a avea un machiaj corect tenul trebuie curatat, acesta fiind primul pas.
Apoi fondul de ten trebuie intins bine pe fata pentru a nu lasa urme si ales potrivit culorii pielii tale.

Rimelul pune in evidenta ochii, si nu trebuie sa lipseasca.
Machiajul trebuie sa fie unul discret.
Si nu in ultimul rand Lip Gloss.
Vei arata minunat intreaga zi cu un machiaj corect!:)


Culori potrivite pentru unghiile tale partea I

Oja roz finuta.
Oja mov arata foarte bine.:)
Oja albastra  mereu la moda. Oja din imagine e din Sephora.
Oja de culoarea pielii. Se potriveste oricarui sezon.

Noutati

Bunaaaa! In a doua postare sunt prezentate accesoriile hand-made pe care le puteti si comanda, cartile sunt doar un sfat despre ce puteti citi. :D Si cam cat ar costa..Astazi o sa apara si tinute usor de realizat ca sa fii mereu la moda. Sper sa-ti placa! :D:*

sâmbătă, 3 decembrie 2011

Carti numai bune de citit!

Pret : 30 lei nr pagini : 334

Pret 55 nr pagin : 250 . O carte care prezinta si aventura, dar si iubire

Portretul fantomei  pret :45 lei Nr pagini :207

Pret : 50 lei Nr pagini : 266

Cartea fetelor Pret 1 buc 30 lei . Nr pagini 127

Set complet Amurg : 331 lei

Set complet Amurg : 331 lei

Set complet Amurg : 331 lei

Set complet Amurg : 331 lei

Micutele micinoase Partea a-II-a Pret: 40 lei 

Hand-made! :)

Bratara hand-made 10 fire diferite culori PRET : 2,5lei

Medalion "STOP" pret : 3,5 lei

Medalion 3 lei

Medalion " Blue" pret : 6 lei NU MAI ESTE IN STOC:(

Bratara 16 fire diferite culori pret : 4 lei

Bratara BLUE pret : 3,5 lei [NU MAI ESTE IN STOC]

Albinuta medalion pret : 2,5 lei

Fundita Medalion pret : 3 lei

Bratara prieteniei pe diferite culori -1,5 lei

Medalion Cheie muzicala pret : 4,5 lei

Breloc [medalion] South Park - 5 lei

Medalion multicolor pret : 2,5 lei
\


Bine am venit!

Bine v-am gasit! Am creat acest blog pentru sfaturi utile. In urmatoarele postari va voi prezenta o serie de accesorii hand-made si tinute la moda. Astept parerile tale!:)